Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за боксерови двигатели

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Sergey_gigov
    Първоначално публикувано от hunter1989
    аз гледах старите модели на алфа и се питах с какъв двигател са дали е боксер или друг .Глкедах алфа ромео 6 с дволитров двигател 135 конски сили и си помислих че може да е боксер.
    има и 137 коня алфа 33 , която е без ламбда сонда и с малко по- различни валове , но пак си е 1.7 двигател
    има да, спи под капака на един черен Спринт
    фабричен боксер на алфа над 1.7 няма, доработки разни колкото щеш, но са еднодневки. За "карабинерските" 33-ки си е само мит май

Comment

предпокагам че вече си се убедил в това от личен опит както и аз
      alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Четете в последният AutoBild-едно Порше 9ff GT9 върви повече от Bugatti Veyron. Шест цилиндров боксер битурбо раб.обем 4010 куб.см. мощност 987к.с. макс. върт. момент 964Нм Максимална скорост 409 км.ч. Баси животното!

-------------------------------------------------------
        Аз пък четох, че на баба ми фърчилото летяло най-нависоко! Придържай се към темата!
        sigpic33201
        930 Quattroporte

Comment

да не отварам нова тема, а имам вЪпрос за боксера колко е надежен като двигател, искам да попитам , колко Км. се минва без основни ремонти, лагери да затропа при нормално каране, редовна смяна на консумативи итн....
          ALFA 145 1.6 BOXER

Comment

е то това и нострадамус не може ти го каже - нормално каране не трябва да има проблеми поне до 160 170 хиляди км , с изклчения обаче
            alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

нормално каране не трябва да има проблеми поне до 160 170 хиляди км
              И повече даже,мойта старата не знам на колко беше,по километраж 170 000 но мотора и беше перфектен
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                И повече даже,мойта старата не знам на колко беше,по километраж 170 000 но мотора и беше перфектен
                Благодаря, точно на това мислях...
                ALFA 145 1.6 BOXER

Comment

Working...
                X